Zdaję sobie sprawę, że na wewnętrznej stronie drzwi kierowcy znajduje się naklejka z wytycznymi dotyczącymi ciśnienia w oponach, ale moim zdaniem są one za wysokie. Byłyby to MAKSYMALNE zalecane ciśnienia w oponach, to nie jest ciśnienie w oponach, które jest najlepsze dla komfortu, prowadzenia i/lub zużycia opon.
Przypuszczam, że większość będzie jeździć z ciśnieniem około 33 z przodu / 38 z tyłu na zimno.
Kiedy przejąłem mój 992 zeszłego lata, byłem zaskoczony, widząc ciśnienia 29/32. Zwiększyłem to o kilka PSI z przodu i z tyłu i uznałem to za dobry kompromis na kiepskich drogach Montrealu.
Nie mogę się doczekać, aż w ten piątek wyjmę mojego 992 z przechowalni i jestem ciekaw:
1. Jakie było ciśnienie w oponach przy odbiorze?
2. Jakie PSI utrzymujesz w swoich oponach?
Przypuszczam, że większość będzie jeździć z ciśnieniem około 33 z przodu / 38 z tyłu na zimno.
Kiedy przejąłem mój 992 zeszłego lata, byłem zaskoczony, widząc ciśnienia 29/32. Zwiększyłem to o kilka PSI z przodu i z tyłu i uznałem to za dobry kompromis na kiepskich drogach Montrealu.
Nie mogę się doczekać, aż w ten piątek wyjmę mojego 992 z przechowalni i jestem ciekaw:
1. Jakie było ciśnienie w oponach przy odbiorze?
2. Jakie PSI utrzymujesz w swoich oponach?